tirsdag 27. desember 2011

Julegaver og slikt

Disse luene fikk jeg i julegave. Den blå er strikket i alpakka og er baggy og deilig, pyntet med heklet blomst. Den stripete er strikket i Merino Ekstra Fine i 2r, 2vr, så den er ikke så liten som den ser ut! Liker begge godt, da har jeg litt utvalg.


Fikk også teglass med strikket magebelte. De var da skikkelig søte og er en fin idé til venninnegave. Strikket i rillestrikk til de er lange nok til å nå rundt glasset og så sydd sammen. Pyntet med heklet blomst med perle i midten.Denne julekransen fikk jeg hos min mor for flere år siden, jeg liker at den er så enkel. Den må opp hver jul. 
Her har julehelgen vært som normal, alt for mye mat og snop. Familie og venner og gaver. Akkurat nå er det "pause" noen dager, man har da en jobb! Men nyttårshelgen er det ny runde, med svigerfamilie og venner litt lenger nord.

På pinnene har jeg Hugin og Munin, små selbuvotter fra boka Selbuvotten av Terri Shea. Strikker i babyull i lys grå (bunnfarge) og skarp turkis (mønsterfarge). Tror de blir søte.
Og lester. Man skal da alltid strikke lester!

2 kommentarer:

  1. Så mange flotte julegaver du har fått. Kjekt å få strikket, selv om man strikker selv.
    Tror vottene du strikker blir skikkelig fine i de fargene du har valgt.
    Ha ei fin romjul videre.

    SvarSlett
  2. Takk! Vottene har hatt en liten pause mens jeg har vært på "ferie", men ligger klare til å strikkes ferdig. Godt nytt år til deg :)

    SvarSlett