torsdag 17. april 2014

Påskesying!

Pluselig dukket sylysten opp! Kanskje var den gjemt inni påskeegget mitt? Jeg sydde mye før, men så tok strikkinga over, og symaskinen og alle stoffene og stæsjet mitt har stått gjemt i flere år. Jeg har av og til tenkt at nå skal jeg lage "det" eller "det", men det har blitt med tanken. Jeg har til og med kjøpt ett og annet stoffstykke fordi jeg syns det var fint.

Så nå har jeg sydd litt i går og i dag, tre strikketøymapper har jeg laget! De er litt "dumme" å ta bilde av når det ikke er stappet noe inni, de er litt slappe i fisken :) Alle har fôr, så de er doble i stoffet slik at det blir bedre hold i de.

 Denne skal jeg ha selv. Den måler 26 x 18 x 11 cm.

En gave og en bestilling. 

23 x 16 x 11 cm.

22 x 17 x 11 cm.

Men jeg strikker også, og har faktisk begynt på genser til meg selv. Nå er jeg litt sløv og hopper over å sjekke strikkefasthet og slikt, jeg tar sjangsen på at str S i herrestørrelse blir bra. Hvis ikke får jeg gi den bort (og ta lærdom av mine feil...!).

En tråd Fabel og en tråd Alpakka.

Utrolig deilig å strikke i disse garnene i lag. 
Og jeg som egentlig ikke kan fordra alpakka!

Link til genseren her!

Fortsatt god påske!2 kommentarer:

  1. Du er utrolig flink til å sy da :o) Det er bare å fortsette med det, så du får prøve å kombinere begge deler :o) Sy er noe jeg en dag ska lære meg, er så mye fint man kan lage når man kan sy .... Ønsker deg riktig God Påske :o)

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Det blir nok et par strikketøymapper til før jeg setter den bort :) Artig å sy igjen :) :) God påske til deg også!

    SvarSlett