søndag 19. februar 2012

Lester i lange baner

Jeg liker å strikke lester. Og jeg har en plan om å få brukt mest mulig rester. Derfor, til julegaveeska, sokker til ei frøken. Etter boka "Alle mine lester" av Randi Jølsund har jeg strikket disse. De skulle egentlig være grønn hele veien, men bruker man rester får man være litt kreativ. Derfor litt etter eget hode også :)

Jeg lover å feste trådene snart!
Så har jeg begynt på lester til voksen, inspirert av en venninne som har strikket skikkelig friske lester. Så her er begynnelsen:

Her bruker jeg også rester. Den skarpe blå og den turkise er slike. Så har jeg ett nøste av skarp lilla og ett nøste av flerfarget-lilla. Jeg tror dette kan bli flotte lester til noen som ikke er redd for litt farger! :)
Ellers snør det her i nord. Det setter vår lille firbente stor pris på, hva er vel mer morsomt enn å hoppe rundt i snøen! Så mulighetene for å få frisk luft og etterpå en pause, er store :) 
God strikkesøndag til dere alle!

2 kommentarer:

  1. Du e bærre så utruli flenk å strikk!!!! :)OG så arti at du har fått dæ blogg så alle vi andre får se alt det fine du laga...
    Æ hold også på med restegarnstrikking/julegava...prøva ut nån nye teknikka... Kanskje det t og med blir nån babypledd t mine kommende tantegutta som kommer i juni... Har du forresten et mjukt og deilig bomullsgarn du anbefal (litt tjukt)? Blir kanskje litt varmt å strikk i ull t dem når dem kommer t verden på sommeren?!

    SvarSlett