fredag 3. februar 2012

Roxy har flyttet inn :)

Nå har verdens søteste valp flyttet inn til oss. Etter 5 netter begynner hun å fatte poenget med soving på natta, og godt er det, for jeg hadde glemt hvordan man blir på dagtid etter en natt med soving "i bolker". Og så krever det litt å følge med hele tiden, her er tiss-ute-trening på høyt nivå. Men så koselig det er med en varm "pelsdott"! Hun blir nok en fin turvenn når hun blir litt større. Og som den babyen hun er, er det fra 0 til 100 og til 0 igjen på kort tid :)


Men litt strikketid har det blitt. Jeg holder på med babyteppe i Ullteppegarn. Det kommer til å ta en stund, men det gjør ikke noe, for jeg tror det blir veldig deilig når det er ferdig.

4 kommentarer:

 1. Er du sikker på at ikke skriftstørrelsen på kommentarene bare følger skriftstørrelsen på innleggene dine? Når jeg er inne her nå ser det sånn ut...

  Valpen er jo bare helt herlig! Det var veldig fin farge på det garnet. Jeg har masse ullteppegarn jeg. Er du fornøyd med det til babyteppet? Er usikker på hva jeg skal bruke det til siden jeg ikke syns det var fint til det teppet jeg egentlig hadde tenkt. God helg

  SvarSlett
 2. Nusseleg, lite nøste ;o)
  Hmm, kanskje eg kan strikka nokre babytepper av all ullteppegarnet eg har liggjande....? ;o)

  SvarSlett
 3. Så nydelig liten valp :-) Haha kjenner meg igjen med tissetrening og alt det der, det er en sjarmerende tid;-) Vår hund er litt over 1 år og enda ganske valpete :-D

  SvarSlett
 4. Nå er kommentarene i normal størrelse igjen... Jeg skjønner da ingenting, i de forrige par innleggene var kommentarene i så liten skrift at man trengte forstørrelsesglass! Jaja :)
  Ullteppegarnet jeg strikker i er veldig mykt. Men det gjelder bare de grå nøstene, og jeg ser jeg har alt for få nøster... Har bestillt noen nye fra Sparkjøp og håper de er like myke. Evnt får jeg finne et annet garn, jeg hadde tenkt å lage noen striper etterhvert.
  Roxy er søt og sover nå. Før i dag var hun et lite uvær. La oss håpe på oppførsel "søt" senere i dag når hun skal være med i familieselskap! :)

  SvarSlett