torsdag 17. mai 2012

Hipp hurra for 17.mai!

Gratulerer med dagen!! Her i huset har vi ikke feiret så mye, storungen er liksom ferdig med å gå i tog, og jeg trengte en hviledag etter mye jobbing. Men vi dro ut og spiste middag, og spiste is! Det må man jo.

I det siste har jeg hatt bare en strikking. Er det mulig? Ja, faktisk går det greit, men jeg har mange prosjekter inni mitt hode! Jeg strikker herrelue med brett og fletter. Bruker Sisu og har faktisk 180m rundt. Det er mye, men så blir den veldig pen syns jeg. Bildet lyver litt på fargene, det er mosegrønn og beige-grønn. De ligger i samme "skala" og passer fint til hverandre. Grunnen til fargeskiftet er at jeg begynte med garn fra restlageret. Vel vitende om at det kunne hende jeg ikke fant samme grønn i butikken. Og det gjorde jeg ikke, det ble for stor forskjell selv om samme grønnfargen er i salg fremdeles. 

Nå for tiden er det mye uteaktiviteter på gang, det forklarer vel også hvorfor jeg har klart meg med den ene strikkinga. Vi går mye tur, både på "flat mark" og på fjelltopper. Den siste uka har jeg gått to mil. Og med full jobb, og ekstra jobbing ifm røddagen, er det kanskje ikke så rart man må ha en hviledag. 
Til helga skal jeg forhåpentligvis ut og padle kajak, og etter to sesonger har jeg bestemt meg for å kjøpe min egen. Mangler bare båten, alt annet utstyr har jeg kjøpt etterhvert. Tørrdrakten ble f.eks kjøpt i London i fjorsommer, da det var bedre utvalg og rimeligere enn her hjemme. Så nå blir det prøving av div båter slik at jeg finner en jeg trives med. Og skal vi på langtur får jeg ta med strikkinga, den veier jo ikke så mye :)
Roxy 5 mnd, i deilig utevær :)

Og så prøver jeg meg litt ut med layout'en, kan jo ikke ha et vinterbilde som bakgrunn nå som vi nærmer oss sommer! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar