fredag 1. juni 2012

En smak av sommer

Vi dro en tur til Oslo vi. Det har vært planlagt en stund og vi fikk nydelig sommervær de dagene vi var der. Godt for frosne nordlenninger! Vi traska mye rundt i hovedstaden, og jeg klarte det kunststykket å ikke lete opp en fornuftig strikkebutikk... Tror det var varmen som tok meg :) Et strikkeblad kom jeg hjem med, fra Narvesen på flyplassen. 

Kjæresten og jeg på operataket

Jeg hadde med meg strikking, så litt ble gjort på fly, litt på tog og litt ute i det flotte været. Det skal bli "kajaksokker". Det kan være greit med noe varmt på tærne inni tørrdrakten, så det blir tynne ullsokker til meg selv. Er kommet litt lengre enn på bildet, det er jo tross alt noen dager siden jeg tok det. Vi er jo tilbake i det kalde nord, og jeg tuller ikke, i går kostet jeg snø av bilen før jeg kunne kjøre på jobb. Etter smaken av finvær er jeg blitt værsjuk!! Pliiis kan vi få litt sol og varme her også...

Grønt deilig gress i Vigelandsparken
Nå blir jeg alene hjemme en liten uke og da planlegger jeg masse strikketid til meg selv, så da satser jeg på at jeg kan bli ferdig med et par-tre ufo'er :) 

2 kommentarer:

  1. Misunner deg Osloturen. Bodde der i noen år, men det er mange år siden nå. Savner å bo der :) Strikkingen i Vigelandsparken ser jo helt herlig ut! God helg!

    SvarSlett
  2. Takk! Det var deilig med litt godt vær kan du tro! Har sjekket ut bloggen din, mye fint der :)

    SvarSlett