søndag 30. september 2012

En laaaang uke

Jeg har brukt hele uka til kurs, lørdagen også. Dagene har vært lengre enn normale arb.dager og ettermiddagene har liksom ikke eksistert, jeg har gått rett på kveld. Jeg var pent nødt til å ta kurset, staten har bestemt at alle storbilsjåfører skal kurses før de får fornye sertifikatet. Og dette skal gjøres hvert 5 år. Jeg er enig i intensjonen om å holde folk oppdatert og skjerpet, men å bruke en hel uke på det er helt unødvendig etter min mening. Men så er jeg også allergisk mot "inn med teskje" metoden....
Så jeg har heldigvis hatt strikking med meg! Disse lestene ble gjort ferdig i pausene.  
Jeg syns fargene ble fine i lag. Var litt spent på den lyse grønne, som i utgangspunktet ikke er en farge jeg ville kjøpt selv, men jeg fikk endel nøster hos en venninne i bursdagsgave, og tenkte jeg måtte få til å bruke dem til noe. Og jeg syns de ble kjempefine!! De skal under juletreet, vurderte å beholde de selv, men de er tiltenkt ei venninne som er glad i grønn, så hun skal få dem!

Så starta jeg på Marius til bror. Først noen cm vrangbord, så bare rettmasker, perfekt kursstrikk. For jeg liker å følge med og være med i diskusjoner, og her ble det ingen konflikter.
Er spent på om den blir stor nok, på pinnene ser det litt lite ut foreløpig, men jeg skal strikke et par nøster til, tre den over på to pinner og prøve på bror! Så jeg krysser fingrene :)

Så strikker jeg litt på kopptuer innimellom, og på dukkeklær til Arne&Carlos dukka jeg strikka i sommer. 
I kommende uke satser jeg på å ha litt mer strikketid hjemme og at jeg skal få kommet meg ut på tur. Jeg liker høsten og vil gjerne nyte den tiden før frosten setter inn. Jeg syns det er så deilig å gå tur med hunden i kvellinga og kjenne at noen har fyrt i ovnen, den skarpe luften og den gode lukta :) 


3 kommentarer:

 1. Det grønne garnet gjorde seg godt til lillafargene, fin kombo. Flott gave å gi vekk dette :) Og ja, jeg tror det kan bli flere par tøfler under treet i år. Jeg driver allerede å pønsker på hvilke farger og mønster venninnen mine skal få ;)

  SvarSlett
 2. De ble kjempeflotte.
  Imponert over alle sokkene dine for jeg synes selv det er gørrkjedelig, men så strikker jeg de stort sett bare rett og vrang......

  SvarSlett
 3. Takk for fine kommentarer :) Av en eller annen grunn strikker jeg alltid på et par lester. Enten som hovedstrikking eller som "mellomstrikk". Og så er det en lett måte å få brukt opp smårester. Akkurat nå har jeg "dilla" på å strikke ekstra fine lester. Dog er 2r, 2vr en klassiker :)

  SvarSlett