mandag 17. september 2012

Tuuut tuuut!

 Jeg har vært på tur i helga, jeg har tatt tog. Bildet under er nok bare et illustrasjonsfoto, det er ikke riktig så spektakulært på Nordlandsbanen. Jeg liker å ta tog innimellom, at reisen tar litt tid, jeg kan strikke og nyte naturen og glede meg til å komme fram. Så i helga gikk turen fra Bodø til Trondheim, nattog fredag kveld. Vi hadde bestillt kupé, jeg får nemlig ikke sove i en stol, og for første gang skulle jeg sove i seng på toget. Definisjonen "living in a box" fikk ny betydning! Men det gikk helt fint, det er akkurat plass til deg selv og litt til, og til kjæresten i underkøya.


Første butikk som ble besøkt var Nøstebarn. De solgte også små"rester" i fall man trengte bare bittelitt til striper og slikt, sånn kom det gule garnet med.
Det blå er bomullsgarnet fra Søstrene Grene, jeg viste ikke at de solgte garn, så dette er en test!
(Det lille dyret mitt tok kål på den turkise kopptua mi, nå skal det lages ei ny).


På tur hjem søndag morgen, etter en deilig natt på hotell, etter lørdagens shopping&sightseeing, kino og god mat på restaurant, med irish cofee til dessert, var jeg klar for å få sett "Norge på langs", i allefall en bit av det, og jeg gleda meg til å strikke meg hjemover igjen. En fin helg! :)
Jeg strikker julegave til ei venninne. 

Ha en fin strikkeuke alle sammen :)

5 kommentarer:

 1. Så hyggelig med en tur :) Særlig når det er garnbutikker på reiseruta :) Har et par nøster med bomullsgarn fra Søstrene Grene jeg og. Er spent på det.

  SvarSlett
 2. Å reise med tog er så fint.Ser ut for at du hadde en fin tur.

  SvarSlett
 3. Høres ut som du har kost deg på tur! :)

  SvarSlett
 4. Koselig å reise med tog. Jammen lenge siden jeg har satt mine bein på et tog foresten.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer! Av og til må man bare gjøre ting man har lyst til, og jeg hadde ikke tatt tog på en liten evighet. Neste togtur tror jeg blir Oslo-Bergen. En gang i framtiden :)
  Titter også innom bloggene til de som kommenterer hos meg (selv om jeg ikke alltid sier det), og det er fantastisk mange flotte og kreative ting som blir laget. Så blir man inspirert, så har man lyst å lage masse fint, så skulle døgnet hatt fler timer...! Men det har det ikke, så da får vi gjøre det beste av de timene vi har :)

  SvarSlett