tirsdag 15. januar 2013

Januar og lyset er på tur tilbake

Hver dag er det litt lysere og det er skikkelig deilig! Alle årstider har sin sjarm og jeg er definitivt klar for denne forandringen. Jeg har startet dette året med et par gode forsetter, ikke handle unødvendig garn og være flink å gå på tur. Foreløpig går det strålende!

Frost på trærne en fredagskveld, vakkert.

Men tur i dagslys, åh det er luksus som bare kan nytes i helgene foreløpig.

Jeg kjøpte meg julestrømpeboka i høst. Både gleden ved å kunne lage noen fine julestrømper og det å kunne strikke bare EN strømpe/lest var tiltalende.

Og ja, garnet er fra lageret. Det er Mor Aase, Falk og Heilo tror jeg.
3 1/2 -pinne-garn i allefall!

Og så fikk jeg Julestrømpeboka i julegave av ei venninne... Så den kjøpte min mor av meg og jeg skal kjøpe meg en ny strikkebok for pengene. Jeg vet ikke hvilken, men jeg er sikker på at jeg skal finne en jeg har lyst på. Bombesikker!! :)

3 kommentarer:

 1. Det er jo greit å byrja på juleforberedelsane no, for då har du iallefall god tid ;)

  SvarSlett
 2. Strømpa ser ut til å bli kjempefin! Har lurt litt på om jeg skal strikke nisselua jeg ikke rakk før jul nå i løpet av vinteren, da ligger den iallefall klar til neste jul :)

  SvarSlett
 3. Jeg tenker det er greit å strikke juleting ETTER jul når jeg faktisk har lyst til det :) Av erfaring (evnt. klok av skade) vet jeg at tiden fram mot jul alltid går fortere enn jeg hadde tenkt, og vips rekker jeg ikke det jeg har lyst til fordi det er så mye annet jeg må...
  Så nå strikker jeg etter hjertens lyst :)

  SvarSlett