lørdag 21. september 2013

Siste par ut!

I alle fall til lille frøken i denne omgang. Fjerde paret med smålester. Nå er alle vasket og ligger til tørk og skal overleveres en dag snart. Sammen med en liten koseand, en gul liten sak som sikkert blir mer populær enn klær.
Se for noen flotte farger det er i naturen.

Jeg skulle opprinnelig strikke lestene i det flerfargede garnet, men da jeg hadde strikket en og en halv var det tomt for garn. Makan! Da det viste seg umulig å få tak i Viking Frøya her i distriktet (er det gått ut av produksjon kanskje?), ble løsningen å rekke opp på begge og så strikke selve foten i grønn Silja. Et greit valg syns jeg. Lærdommen her? At årgangsgarn kan skape problemer? Nja... Nå har jeg to bittesmårester av garnet og det skal jeg jammen bruke som striper i noe annet! :)

Når man er på tur kommer man over ting i naturen som er skikkelig værbitt. Som denne pallen.
Om noen år er den også tilbake til naturen. Nå var den både stygg og vakker.


Pinnepause på tur ned fra fjellet. 

Vi kjørte en bit i dag før vi gikk tur. Da ble det strikking i bilen, herregenser under produksjon! Kommer bilder senere, nå er den bare grå og ikke veldig spennende. Mønsterstrikkingen kommer etterhvert. Om en evighet føles det som! Men jeg holder ut :) Fortsatt god helg til alle strikkedamer!!

2 kommentarer:

  1. så søte sokker å så søt hund! :)
    Har en pinnehund jeg også ;)
    klem fra swimzy

    SvarSlett
  2. Takk! :) Jeg leverte sokkene her om dagen, og ho som er snart to år syns det var kjempeartig med flere par i fine farger! Ei jente etter mitt hjerte :) Bikkja mi er også veldig glad i ull, hun syns det lukter så deilig. Man skal ikke klage :)

    SvarSlett