onsdag 27. februar 2013

Huff...?

Noen som ser hva bildet viser? Og kan gjette hva jeg holder på med?
Jeg deler mariusgenseren i to!!!

Jeg strikket ferdig genseren, jeg var hos mamma som ga meg "kurs" i montering. Jeg har sydd på maskin, jeg har klippet i strikketøyet mitt, jeg ble strålende fornøyd med resultatet! Og jeg begynte å lure på om jeg hadde strikket den for liten... Til tross for at jeg har tatt mål.

Så jeg ringte bror, han kom og prøvde og jeg fikk mine mistanker bekreftet. Han er lengre enn jeg trodde...

Så nå har jeg delt genseren rett over vrangborden, først tredd på alle oppovermaskene (de man strikker med) på pinne, så alle "nedovermaskene"(de som oppovermaskene skal festes i), og når jeg nå snart har fått strikket en god del cm etter vr.borden, skal jeg montere de to delene sammen igjen. Jeg har aldri gjort det, men staheten og stoltheten min sier at genseren SKAL gjøres ferdig, det skal bli bra og bror skal få den og BRUKE den :)

Så hvis noen har noen gode innspill på det jeg holder på med, ikke nøl med å fortell! Jeg har nemlig tenkt å forlenge armene litt også. Så det så...

Men som normalt må jeg ha litt pause, da holder jeg på med morsomstrikk! Bruker restegarn av ymse farger og strikker i vei fra den fine islandsboka mi.
Guttevotter, skal legge ut bilde av begge sider når nr to er ferdig.

Så må man ha pels på tærne når man strikker! 

Ha en fin strikkeuke damer, og som sagt, gode råd tar jeg i mot med takk! :)

2 kommentarer:

  1. Dette klarer du! Ser at du er godt i gang, og så er det ingen ulempe at det er mørk tråd, da vises ikke eventuelle ujevnheter godt heller. Har gjort det samme med ermene på en dåpskjole, og det gikk helt fint. At genseren blir brukt er jo det viktige :) du har gjort flott arbeid så langt! Lykke til!

    SvarSlett
  2. Takk for gode ord! Litt oppmuntring er godt. Jeg har bestemt meg for at dette skal ikke ta motet fra meg :) Bilder av prosessen og genseren kommer forhåpenligvis om ikke lenge.
    Var innom bloggen din, myyye fint der!! :)

    SvarSlett