søndag 10. februar 2013

Innspurt

 Jeg holder på med armene til mariusgenseren. Jeg har strikket begge armene opp til hvor mønsteret skal starte og kommet meg igang på den ene. Jeg håper det går fort!

 Arm 1

Slik blir fargene i lag, alle tre. 
Fint og litt 70talls :)

Nå når det er skikkelig kaldt ute, mange blå grader + vind, da har jeg mest lyst å sitte inne foran peisen og bare strikke. Hele dagen. Men når været ute er gnistrende, det er sol og man har en hund som faktisk MÅ luftes på ett eller annet tidspunkt, hentes mot og vinterdress fram og ut bærer det! I dag gikk søndagsturen til sentrum, man må jo faktisk ikke dra i marka for at det skal bli en fin tur. Det var flott på moloen og når man vet at det selges vafler der, da er det god motivasjon! :)

Flott vintervær!

Vaffel og kaffe :) Vi spiste ute, med vottene på!

"Vaffelbua" bak alle båtene.

Her kan man telle kranene og da skjønner man at her bygges det i sentrum!
Og hvis man ser litt bedre etter ser man at noen har fått seg "ubåt"... Masse diesel og olje søl i vannet, 
en trist dag både for eier og miljø... Det så ut som mastene til en trebåt, hvem vet hva som har skjedd her. Men berging var under organisering, så la oss håpe
at det ordner seg for alle.

Ellers har jeg vært fryktelig flink å ikke handle garn i hele januar og snart halve februar. Jeg kjenner på abstinensene innimellom, særlig når jeg var og handle nye strikkepinner og det lå et turkis nøste med Falk i en tilbudskurv og ropte på meg. Det var like før jeg drømte om det fine fine turkise nøstet... Haha, så tullete, men her i heimen har jeg full forståelse fra bikkja. Jeg strikker lestene, hun spiser hull i de...  Ja, neste par blir til meg selv!!!!! Og ja, jeg trodde jeg var blitt flink å legge slikt på plass, og jeg trodde hunden var blitt "stor".  Men sånn kan det gå, skjerpings til meg selv! Så strikk i vei alle strikkedamer, det alltids noen som setter pris på det du lager ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar