søndag 3. februar 2013

Og jula varer helt til påske!

Syns det var så morsomt å strikke julestrømper, så det ble tre stykker i denne omgang. En flott måte å bruke garn fra lageret! Vet egentlig ikke hva som appelerte mest, at de ble fine, eller at jeg kan strikke bare en og så være ferdig! :) Bildet ble ikke så bra, jeg burde hatt bedre lys... Øvelse gjør vel mester?! :)
Lilla øverst: 53 gr
Rød/grå: 69 gr
Rød/grønn: 70 gr.

Så har det også blitt et par lester. De ser fryktelig lange ut, men er i str 43, normal herre altså.
Grå lester: 133 gr

Fra et tidligere innlegg har jeg barnevottene som også ble strikket av garn fra lageret, de veide totalt 150 gr (3 par). Nå som det er futt i vekta igjen (jeg har byttet batteri!), skal jeg veie det jeg bruker fra lageret. 

Jeg strikker fremdeles på Marius. Et aldri så lite evighetsprosjekt, men bolen er så og si ferdig (mangler hals) og jeg holder på med begge armene nå. Strikker litt på den ene og litt på den andre, kjenner at det er en dyd av nødvendighet at de blir ferdige samtidig! 


Så totalt brukt fra lageret i år: 475 gr.

2 kommentarer:

  1. Det er godt kva som er gjort, og då tenkjer eg på julestrømpene :) At me ikkje lærer - strikk litt til julesesongen no og då, så slepp me julestress når me eigentleg skal kosa oss...
    Siri

    SvarSlett
  2. Min gode plan er å slippe å nistrikke rett før jul. Jeg gjør det alltid, derfor har jeg nå ei eske der jeg legger ting jeg har strikket ferdig. Så skal jeg fordele det på julegavelista mi utpå høsten.
    Jeg skal ikke planlegge mer enn det, jeg skal strikke ting jeg syns er morsomme å strikke, ting jeg liker å strikke :)

    SvarSlett